Używamy plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszej strony. Politykę prywatności
Doskonała jakość
Slavyantsi Reserve
Wina te stanowią kwintesencję tradycji winnicy, wieloletniego doświadczenia winiarzy, emocjonalnego wkładu wszystkich pracowników, z których większość jest współwłaścicielami winnicy oraz najnowszych rozwiązań, które wdrażane są zgodnie z obowiązującą wiedzą i rozwojem sztuki uprawy winorośli i winifikacji. Do ich produkcji wykorzystuje się jedynie ręcznie zbierane i selekcjonowane winogrona dojrzewające na glebach Niziny Trackiej.
Wina leżakują i dojrzewają w dębowych beczkach przez minimum 12 miesięcy.
Najwyższej jakości wytrawne wino dojrzewa w beczkach z francuskiego dębu. Aromaty czerwonych owoców na przyprawowej, kwiatowo-warzywnej nucie tworzą bukiet zapowiadający zbalansowane podniebienie z delikatną słodyczą i długim posmakiem czerwonych owoców. Doskonałe do mięs, steków, dań z makaronem.
Najwyższej jakości wytrawne wino leżakowane w beczkach z francuskiego dębu niesie w sobie elegancki, złożony bukiet z aromatami dojrzałych leśnych jagód, kawy i przypraw. Głęboki rubinowy kolor, balsamiczne nuty, aksamitne podniebienie o długiej pijalności. Idealne do jagnięciny, czerwonych pieczonych mięs lub z dojrzałymi serami.
Najwyższej jakości wytrawne wino białe dojrzewa w beczkach z francuskiego dębu. Jego głęboki złoty kolor zapowiada pełny nos z nutami dymu, wanilii, orzechów i przypraw i wprowadza na podniebienie intensywny, długotrwały smak o dobrej intensywności i trwałości smakowej. Pasuje do owoców morza, dań z kurczaka, sushi czy serów.