Warianty Smakowe

WITOSHA RED
PREMIUM

słodkie

WITOSHA WHITE
PREMIUM

słodkie

WITOSHA RED RESERVE

słodkie

WITOSHA WHITE
RESERVE

słodkie

arrow_down

WITOSHA RED
wino czerwone, słodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Merlot, Pamid, Cabernet Sauvignon

CHARAKTERYSTYKA WINA
Wyjątkowe wino wzmacniane, wyprodukowane poprzez dodanie destylatu winnego na odpowiednim etapie fermentacji. Wino rześkie i soczyste. W smaku silnie zaznaczona słodycz, z przyjemnym wiśniowym niuansem.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
16-18 C

arrow_down

WITOSHA RED
wino czerwone, słodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Merlot, Pamid, Cabernet Sauvignon

CHARAKTERYSTYKA WINA
Wyjątkowe wino wzmacniane, wyprodukowane poprzez dodanie destylatu winnego na odpowiednim etapie fermentacji. Wino rześkie i soczyste. W smaku silnie zaznaczona słodycz, z przyjemnym wiśniowym niuansem.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
16-18 C

arrow_down

WITOSHA WHITE
wino białe, słodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Dimiat, Misket, Pamid

CHARAKTERYSTYKA WINA
Wyjątkowe wino wzmacniane, wyprodukowane poprzez dodanie destylatu winnego na odpowiednim etapie fermentacji. Wino rześkie i soczyste. Charakteryzuje się intensywnym aromatem oraz smakiem zdominowanym przez dojrzałe białe owoce.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
8-10 C

arrow_down

WITOSHA WHITE
wino białe, słodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Dimiat, Misket, Pamid

CHARAKTERYSTYKA WINA
Wyjątkowe wino wzmacniane, wyprodukowane poprzez dodanie destylatu winnego na odpowiednim etapie fermentacji. Wino rześkie i soczyste. Charakteryzuje się intensywnym aromatem oraz smakiem zdominowanym przez dojrzałe białe owoce.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
8-10 C

arrow_down

WITOSHA RED RESERVE
wino czerwone, słodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Merlot, Pamid, Cabernet Sauvignon

CHARAKTERYSTYKA WINA
Wyjątkowe wino wzmacniane, wyprodukowane poprzez dodanie destylatu winnego na odpowiednim etapie fermentacji. Witosha Reserve jest dojrzewana dodatkowo min. 12 miesięcy w dębowych beczkach. Dzięki temu w smaku pojawiają się nuty czereśni i wiśni kandyzowanej.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
16-18 C

arrow_down

WITOSHA RED RESERVE
wino czerwone, słodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Merlot, Pamid, Cabernet Sauvignon

CHARAKTERYSTYKA WINA
Wyjątkowe wino wzmacniane, wyprodukowane poprzez dodanie destylatu winnego na odpowiednim etapie fermentacji. Witosha Reserve jest dojrzewana dodatkowo min. 12 miesięcy w dębowych beczkach. Dzięki temu w smaku pojawiają się nuty czereśni i wiśni kandyzowanej.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
16-18 C

arrow_down

WITOSHA WHITE RESERVE
wino białe, słodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Dimiat, Misket, Pamid

CHARAKTERYSTYKA WINA
Wyjątkowe wino wzmacniane, wyprodukowane poprzez dodanie destylatu winnego na odpowiednim etapie fermentacji. Witosha Reserve jest dojrzewana dodatkowo min. 12 miesięcy w dębowych beczkach. Dzięki temu, w smaku pojawiają się nuty miodu i suszonych białych owoców.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
8-10 C

WITOSHA WHITE RESERVE
wino białe, słodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Dimiat, Misket, Pamid

CHARAKTERYSTYKA WINA
Wyjątkowe wino wzmacniane, wyprodukowane poprzez dodanie destylatu winnego na odpowiednim etapie fermentacji. Witosha Reserve jest dojrzewana dodatkowo min. 12 miesięcy w dębowych beczkach. Dzięki temu, w smaku pojawiają się nuty miodu i suszonych białych owoców.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
8-10 C

Inne Marki