Warianty Smakowe

LABYRINTH RED SEMI DRY

wino półwytrawne

LABYRINTH ROSE SEMI SWEET

wino półsłodkie

LABYRINTH WHITE SEMI RDY

wino półwytrawne

LABYRINTH RED SEMI DRY

wino czerwone, słodkie

LABYRINTH RED SEMI DRY

wino białe, słodkie

arrow_down

LABYRINTH RED SEMI DRY
wino czerwone, półwytrawne

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne czerwone wino półwytrawne wyprodukowane z kompozycji ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron. Charakteryzuje się unikalnym aromatem czerwonych owoców, z dominującą nutą jeżyn i śliwek. Swój elegancki charakter zawdzięcza specjalnie dobranej kompozycji szczepów winorośli, z których został wyprodukowany: Merlot, Syrah oraz Cabernet Sauvignon.  Ta mieszanka winogron nadała mu niespotykanie delikatnego smaku z aksamitnym zakończeniem.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
16-18°C

arrow_down

LABYRINTH RED SEMI DRY
wino czerwone, półwytrawne

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne czerwone wino półwytrawne wyprodukowane z kompozycji ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron. Charakteryzuje się unikalnym aromatem czerwonych owoców, z dominującą nutą jeżyn i śliwek. Swój elegancki charakter zawdzięcza specjalnie dobranej kompozycji szczepów winorośli, z których został wyprodukowany: Merlot, Syrah oraz Cabernet Sauvignon.  Ta mieszanka winogron nadała mu niespotykanie delikatnego smaku z aksamitnym zakończeniem.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
16-18 C

arrow_down

LABYRINTH ROSE
wino różowe, półsłodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Cabernet Sauvingon, Merlot

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne różowe wino półsłodkie o wyjątkowym, owocowym aromacie. Produkowane jest z ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron pochodzących ze słonecznej Doliny Róż.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
8-10°C

arrow_down

LABYRINTH ROSE
wino różowe, półsłodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Cabernet Sauvingon, Merlot

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne różowe wino półsłodkie o wyjątkowym, owocowym aromacie. Produkowane jest z ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron pochodzących ze słonecznej Doliny Róż.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
8-10 C

arrow_down

LABYRINTH WHITE SEMI DRY
wino białe, półwytrawne

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Misket, Dimiat, Sauvignon Blanc

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne białe wino półwytrawne o niepowtarzalnym aromacie owoców cytrusowych z delikatnie wyczuwalnymi nutami skoszonej trawy. Charakteryzuje się niespotykaną  świeżością i doskonale zbalansowanym smakiem. Powstaje wyłącznie z ręcznie zbieranych I starannie selekcjonowanych winogron. Swój złożony charakter zawdzięcza umiejętnie dobranej kompozycji szczepów winorośli, takich jak: Misket, Dimiat oraz Sauvignon Blanc. Ta mieszanka nadała mu świeżości i niespotykanie delikatnego, doskonale zbalansowanego smaku.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
8-10°C

LABYRINTH WHITE SEMI DRY
wino białe, półwytrawne

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Misket, Dimiat, Sauvignon Blanc

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne białe wino półwytrawne o niepowtarzalnym aromacie owoców cytrusowych z delikatnie wyczuwalnymi nutami skoszonej trawy. Charakteryzuje się niespotykaną  świeżością i doskonale zbalansowanym smakiem. Powstaje wyłącznie z ręcznie zbieranych I starannie selekcjonowanych winogron. Swój złożony charakter zawdzięcza umiejętnie dobranej kompozycji szczepów winorośli, takich jak: Misket, Dimiat oraz Sauvignon Blanc. Ta mieszanka nadała mu świeżości i niespotykanie delikatnego, doskonale zbalansowanego smaku.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
16-18 C

LABYRINTH RED SWEET
wino czerwone, słodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne czerwone wino słodkie wyprodukowane z kompozycji ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron. Wino o pełnym ciele, głębokiej, purpurowej barwie z intensywnym aromatem czereśni i ciemnych owoców. Charakteryzuje się wyrazistym, bogatym smakiem z wyczuwalnymi nutami  dojrzałej ciemnej czereśni, czarnej porzeczki, jeżyn i przypraw.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
16-18°C

arrow_down

LABYRINTH ROSE
wino różowe, półsłodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne czerwone wino słodkie wyprodukowane z kompozycji ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron. Wino o pełnym ciele, głębokiej, purpurowej barwie z intensywnym aromatem czereśni i ciemnych owoców. Charakteryzuje się wyrazistym, bogatym smakiem z wyczuwalnymi nutami  dojrzałej ciemnej czereśni, czarnej porzeczki, jeżyn i przypraw.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
16-18 C

arrow_down

LABYRINTH WHITE SWEET
wino białe, półsłodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Misket, Dimiat, Sauvignon Blanc

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne białe wino słodkie wyprodukowane z kompozycji ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron. Wino o pełnym ciele, świetlistej, jasnozłotej barwie z intensywnym aromatem brzoskwiń i owoców egzotycznych. Charakteryzuje się zbalansowanym słodkim smakiem. Bukiet jest odzwierciedleniem aromatu. Wyczuwalne dojrzałe brzoskwinie, owoce tropikalne i miód.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
8-10°C

LABYRINTH WHITE SWEET
wino białe, półsłodkie

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

SZCZEPY WINOGRON
Misket, Dimiat, Sauvignon Blanc

CHARAKTERYSTYKA WINA
Delikatne białe wino słodkie wyprodukowane z kompozycji ręcznie zbieranych i starannie selekcjonowanych winogron. Wino o pełnym ciele, świetlistej, jasnozłotej barwie z intensywnym aromatem brzoskwiń i owoców egzotycznych. Charakteryzuje się zbalansowanym słodkim smakiem. Bukiet jest odzwierciedleniem aromatu. Wyczuwalne dojrzałe brzoskwinie, owoce tropikalne i miód.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO

TEMPERATURA SERWOWANIA
8-10 C