
CIOCIOSAN BIANCO

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Jeden z najpopularniejszych produktów z kategorii wermutów i aperitifów na polskim rynku. Na swą popularność zapracował goszcząc na polskich stołach od dziesiątek lat, jako znakomity trunek nadający się do picia w tradycyjnej formie np. z lodem, plasterkiem cytryny, jak również jako ceniony komponent niezliczonej liczby drinków i koktajli.
Ciociosan Bianco to wspaniały ziołowy aromat z nutami owoców cytrusowych połączony z harmonijnym, słodkim smakiem i przyjemnie gorzkim zakończeniem.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8°C

PRZEPISY NA DRINKI I KOKTAJLE
Kliknij i sprawdź dostępne przepisy
CIOCIOSAN BIANCO
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Jeden z najpopularniejszych produktów z kategorii wermutów i aperitifów na polskim rynku. Na swą popularność zapracował goszcząc na polskich stołach od dziesiątek lat, jako znakomity trunek nadający się do picia w tradycyjnej formie np. z lodem, plasterkiem cytryny, jak również jako ceniony komponent niezliczonej liczby drinków i koktajli.
Ciociosan Bianco to wspaniały ziołowy aromat z nutami owoców cytrusowych połączony z harmonijnym, słodkim smakiem i przyjemnie gorzkim zakończeniem.
NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8°C
CIOCIOSAN ROSSO

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Jeden z najpopularniejszych produktów z kategorii wermutów i aperitifów na polskim rynku. Na swą popularność zapracował goszcząc na polskich stołach od dziesiątek lat, jako znakomity trunek nadający się do picia w tradycyjnej formie np. z lodem, plasterkiem cytryny, jak również jako ceniony komponent niezliczonej liczby drinków i koktajli.
Ciociosan Rosso to świeży aromat ziół i owoców leśnych połączony z harmonijnym, słodkim smakiem z przyjemnie gorzkim zakończeniem.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8°C

PRZEPISY NA DRINKI I KOKTAJLE
Kliknij i sprawdź dostępne przepisy

CIOCIOSAN ROSSO

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Jeden z najpopularniejszych produktów z kategorii wermutów i aperitifów na polskim rynku. Na swą popularność zapracował goszcząc na polskich stołach od dziesiątek lat, jako znakomity trunek nadający się do picia w tradycyjnej formie np. z lodem, plasterkiem cytryny, jak również jako ceniony komponent niezliczonej liczby drinków i koktajli.
Ciociosan Rosso to świeży aromat ziół i owoców leśnych połączony z harmonijnym, słodkim smakiem z przyjemnie gorzkim zakończeniem.
NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8 °C
PRZEPISY NA DRINKI I KOKTAJLE
Kliknij i sprawdź dostępne przepisy

CIOCIOSAN DRY

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Ciociosan Dry to wytrawny biały wermut z delikatną owocową nutą. Wytwarzany jest z najwyższej jakości win, których aromat wzbogaca doskonała mieszanka ziół włoskich. Zawartość alkoholu na poziomie 17% gwarantuje sukces podczas tworzenia wymyślnych, warstwowych drinków.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8°C

PRZEPISY NA DRINKI I KOKTAJLE
Kliknij i sprawdź dostępne przepisy
CIOCIOSAN DRY

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Ciociosan Dry to wytrawny biały wermut z delikatną owocową nutą. Wytwarzany jest z najwyższej jakości win, których aromat wzbogaca doskonała mieszanka ziół włoskich. Zawartość alkoholu na poziomie 17% gwarantuje sukces podczas tworzenia wymyślnych, warstwowych drinków.
NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8 °C
CIOCIOSAN CLASSICO

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Ciociosan Classico swój unikalny smak zawdzięcza tradycyjnej recepturze, wykorzystującej ekstrakt ze starannie dobranej kompozycji 22 włoskich ziół, nadających mu charakterystyczny aromat. Spośród pozostałych wariantów, wyróżnia się subtelniejszym, mniej słodkim smakiem. Ceniony jest jako komponent niezliczonej liczby drinków i koktajli. Doskonale smakuje również w czystej postaci, np. z lodem i plasterkiem cytryny.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8°C

PRZEPISY NA DRINKI I KOKTAJLE
Kliknij i sprawdź dostępne przepisy

CIOCIOSAN CLASSICO

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Ciociosan Classico swój unikalny smak zawdzięcza tradycyjnej recepturze, wykorzystującej ekstrakt ze starannie dobranej kompozycji 22 włoskich ziół, nadających mu charakterystyczny aromat. Spośród pozostałych wariantów, wyróżnia się subtelniejszym, mniej słodkim smakiem. Ceniony jest jako komponent niezliczonej liczby drinków i koktajli. Doskonale smakuje również w czystej postaci, np. z lodem i plasterkiem cytryny.
NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8 °C

CIOCIOSAN LIMONE

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Ciociosan Limone to połączenie tradycji i nowoczesności. Charakteryzujące sie delikatnym, orzeźwiającym, cytrynowym smakiem wzbogaconym aromatyczną mieszanką ziół włoskich, nadającą wyrafinowane, przyjemnie gorzkawe zakończenie.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8°C

PRZEPISY NA DRINKI I KOKTAJLE
Kliknij i sprawdź dostępne przepisy
CIOCIOSAN LIMONE
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Ciociosan Limone to połączenie tradycji i nowoczesności. Charakteryzujące sie delikatnym, orzeźwiającym, cytrynowym smakiem wzbogaconym aromatyczną mieszanką ziół włoskich, nadającą wyrafinowane, przyjemnie gorzkawe zakończenie.
NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8 °C
CIOCIOSAN FRAGOLA

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)

CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Ciociosan Fragola wyróżnia się soczyście truskawkowym smakiem wzbogaconym aromatyczną mieszanką ziół włoskich, nadającą wyrafinowane, przyjemnie gorzkawe zakończenie. Idealnie komponuje się z innymi składnikami wiosennych i letnich drinków i koktajli.

NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8°C

PRZEPISY NA DRINKI I KOKTAJLE
Kliknij i sprawdź dostępne przepisy

CIOCIOSAN FRAGOLA

POCHODZENIE
Bułgaria (Dolina Róż)
CHARAKTERYSTYKA PRODUKTU
Ciociosan Fragola wyróżnia się soczyście truskawkowym smakiem wzbogaconym aromatyczną mieszanką ziół włoskich, nadającą wyrafinowane, przyjemnie gorzkawe zakończenie. Idealnie komponuje się z innymi składnikami wiosennych i letnich drinków i koktajli.
NAJLEPIEJ SMAKUJE PODAWANE DO
TEMPERATURA SERWOWANIA
6-8 °C